Medi-assist is van origine een bedrijf wat gespecialiseerd was in spraak gestuurde applicaties voor o.a. medische praktijken. In een latere fase is Medi-assist zich met toename bezig gaan houden met IT infrastructuur en applicatiebeheer.
Wij zijn een slagvaardig en klantgericht IT-bedrijf met een innovatieve, dynamische cultuur. Bij Medi-assist staat veiligheid en beschikbaarheid van data en applicaties voorop. U wilt geen enkel risico lopen met uw data en applicaties en altijd en overal kunnen werken en communiceren. Het is onze missie dat te realiseren.

De dienstverlening van Medi-assist richt zich van oorsprong op bedrijven binnen het MKB en MKB+ segment. Tot ons relatiebestand kunnen we veel verschillende typen klanten rekenen, actief binnen verschillende sectoren en branches. Op basis van onze ervaringen in de afgelopen 20 jaar hebben we in specifieke branches veel kennis en ervaring opgedaan. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat we ons focussen op diverse branches.

Op het gebied van Complexe databases en Virtualisatie werken wij nauw samen met Datalyse.

Kennis van automatisering vormt de basis van elke oplossing. Maar we kijken altijd verder dan het meest voor de hand liggende technische antwoord.

Ben Beek, oprichter Medi-assist.